Μηχανισμοί Απόκρυψης Τηλεόρασης – Βάσεις Τηλεοράσεων Ηλεκτροκίνητες

Μηχανισμός οροφής με ανάκληση τηλεόρασης 0° ως 90° + κάθετη κίνηση με βραχίονες

Κινήσεις :

Το συγκεκριμένο μοντέλο μηχανισμού οροφής με το πάτημα ενός κουμπιού σας εμφανίζει την τηλεόραση σας από οριζόντια θέση που βρίσκετε στην οροφή με την οθόνη προς τα κάτω , σε κάθετη θέση για θέαση !!!

Επιπλέον μία δεύτερη κίνηση του μηχανισμού , σας κατεβάζει την τηλεόραση κατά ύψος κάθετα πιο χαμηλά !!!

Με αυτό το μηχανισμό η θέση θέασης γίνετε ακόμα ποιο τέλεια στο χώρο. Ενδείκνυται σε ψηλοτάβανους χώρους.

Η διαδρομή που κάνει κάθετα ο μηχανισμός εξαρτάτε από το μέγεθος της τηλεόρασης. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής μηχανισμού με μεγαλύτερο κατέβασμα κατόπιν ειδικής παραγγελίας .

Η γωνία που διαγράφει η τηλεόραση εν λειτουργεία είναι από 0° οριζόντια στο ταβάνι , σε 90° κάθετα στο χώρο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τον μηχανισμό και να επιλέξει ενδιάμεσες μοίρες ώστε να έχει την τέλεια θέαση με το κουμπί stop. Η προ ρύθμιση του στοπ από εμάς. Στη συνέχεια η τηλεόραση κατεβαίνει σε ύψος προς τα κάτω. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τον μηχανισμό στο ύψος που θέλει ώστε να έχει την τέλεια θέαση με το κουμπί stop .

Αριθμός κινήσεων : 2 Γωνιακή 0° – 90°(1) Πάνω – κάτω (2)


Κατασκευή :

Πρόκειται για στιβαρή μεταλλική κατασκευή μηχανισμού κίνησης τηλεόρασης ,που έχουμε σχεδιάσει μελετήσει και κατασκευάσει στην Ελλάδα .

Ο μηχανισμός κατασκευάζετε από χάλυβα σε ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα λευκό/μαύρο ματ, καθώς επίσης εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους και σε σκάφη αναψυχής.


Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά

Ο μηχανισμός κινείτε ηλεκτρικά με ισχυρό μοτέρ 230V  ( 0,6Α ως 1,1Α)  που διαθέτει θερμικό προστασίας σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης χρήσης από παιδιά.

Η λειτουργία του γίνετε με 4 τρόπους :

  1.  Ασύρματο τηλεκοντρόλ
  2.  Ενσύρματο με διακόπτη τοίχου
  3.  Συνδυασμός ασύρματο & ενσύρματο μαζί
  4.  Smart Home (χρήση από tablet-κινητό)

Επιλογές για τοποθέτηση :

  1. Πλήρης εντοιχισμός τηλεόρασης και μηχανισμού χωνευτά στην οροφή. Απαιτούμενο βάθος 15 εκ + το πάχος της τηλεόρασης σας . (Μέσος όρο θα χρειαστείτε ολικό βάθος min 20εκ / max 24εκ)
  2. Εντοιχισμός μόνο του μηχανισμού χωνευτά στην οροφή . Απαιτούμενο βάθος 15 εκ. Σε αυτή την περίπτωση η τηλεόραση μένει εκτός .
  3. Εξωτερική τοποθέτηση μηχανισμού και τηλεόρασης με εξωτερικό κουτί εκτός οροφής . Σε αυτή την περίπτωση το κουτί είναι ο ίδιος ο μηχανισμός ή γυψοσανίδα. Καλύπτει και την τηλεόραση.
  4. Εξωτερική τοποθέτηση μηχανισμού και τηλεόρασης χωρίς κουτί . Σε αυτή την περίπτωση το κουτί είναι ο ίδιος ο μηχανισμός . Δεν καλύπτει την τηλεόραση


Χρήση :

Οι μηχανισμοί απόκρυψης τηλεόρασης  έχουν χρήση σε χώρους που ο πελάτης δεν θέλει να του κόβει την  ορατότητα μπροστά του η τηλεόραση. Επίσης για λόγους εργονομίας και αισθητικής. 

Χρησιμοποιείτε σε σουίτες ξενοδοχείων, σε κρεβατοκάμαρες ,σε ενιαίους χώρους μπροστά από τζαμαρίες παράθυρα , μπροστά από ντουλάπες σε υπνοδωμάτια , σε εξωτερικούς χώρους , σε πισίνες , barbeq κλπ.

Ο χρήστης με το πάτημα ενός κουμπιού εμφανίζει την τηλεόραση στο χώρο του από το πουθενά.

Η χρήση τέτοιων μηχανισμών είναι πλέων ιδιαίτερα αγαπητός από διακοσμητές αρχιτέκτονες μηχανικούς ξενοδόχους εταιρείες κλπ. λόγο λύσεων σε θέματα χωροθέτiσης

Η εντύπωση που δίνει η τηλεόραση ανάποδα στο ταβάνι με την οθόνη να βλέπει το πάτωμα , είναι μοναδική σαν ένα μεγάλο φωτιστικό σώμα!!!


Διαστάσεις μηχανισμών :

Πάχος μηχανισμού 15 – 17εκ ποικίλει ανάλογα το μέγεθος της τηλεόρασης

Διαστάσεις τηλεοράσεων από 32″ ως 55″

Για μεγαλύτερη τηλεόραση κατόπιν συνεννόησης .


Τοποθέτηση :

Εμείς θα δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες – διαστάσεις που θα χρειαστεί ο τεχνικός γυψοσανίδας για να σας αφήσει το κενό στην οροφή σε περίπτωση εντοιχισμού . 

Η τοποθέτηση είναι απλή και γρήγορη. 

Βιδώνετε τον μηχανισμό στην οροφή σε σταθερό σημείο ταράτσα (ποτέ γυψοσανίδα)

Βιδώνετε την τηλεόραση στην ειδική βάση του μηχανισμού

Κάνετε τις απαραίτητες συνδέσεις τροφοδοσίας και είστε έτοιμοι!!


Παραγγελίες

Όλοι μας οι μηχανισμοί κατασκευάζονται κατά παραγγελία (εκτός από μοντέλα σε στοκ) και αποστέλλονται  σε όλη την Ελλάδα.


Φωτογραφικό υλικό :

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης :