Μηχανισμοί Απόκρυψης Τηλεόρασης – Βάσεις Τηλεοράσεων Ηλεκτροκίνητες

Μηχανισμός 3ών κινήσεων βραχίονας

Ηλεκτροκίνητος βραχίονας τηλεόρασης.

Ο μηχανισμός βραχίονα τοποθετείται εσωτερικά σε υποδοχή από γυψοσανίδα σε διαστάσεις 35χ35 με βάθος 15εκ.

Από την οροφή προεξέχει μόνο ο βραχίονας που ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη και το μέγεθος της τηλεόρασης μπορούμε να κατασκευάσουμε το ανάλογο μήκος του καθώς και το πόσο θα κατεβαίνει η τηλεόραση σε ύψος.

Λειτουργία: Η λειτουργία του μηχανισμού γίνετε ηλεκτρικά με τηλεχειρισμό όπου ο χρήστης μπορεί να περιστρέψει ηλεκτρικά την τηλεόραση σε όσες μοίρες θέλει για θέαση από διάφορα σημεία του σπιτιού , καθώς να επιλέξει και το επιθυμητό ύψος.

Εξαιρετική λύση για τοποθέτηση μπροστά σε μεγάλες τζαμαρίες στην πάνω μεριά του δοκαριού.

Με αυτή την λύση η τηλεόραση δεν κρύβει την θέα προς τα έξω , Ο χρήστης κατεβάζει την τηλεόραση μόνο όταν θέλει να δει.

Κατασκευή :

Πρόκειται για στιβαρή μεταλλική κατασκευή μηχανισμού πλάγιας κίνησης τηλεόρασης ,που έχουμε σχεδιάσει μελετήσει και κατασκευάσει στην Ελλάδα .

Ο μηχανισμός κατασκευάζετε από χάλυβα σε ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα μαύρο ματ, καθώς επίσης εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους και σε σκάφη αναψυχής.


Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά

Ο μηχανισμός κινείτε ηλεκτρικά με ισχυρό μοτέρ 230V  ( 0,6Α ως 1,1Α)  που διαθέτει θερμικό προστασίας σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης χρήσης από παιδιά.

Η λειτουργία του γίνετε με 4 τρόπους :

  1.  Ασύρματο τηλεκοντρόλ
  2.  Ενσύρματο με διακόπτη τοίχου
  3.  Συνδυασμός ασύρματο & ενσύρματο μαζί
  4.  Smart Home (χρήση από tablet-κινητό)

Χρήση :

Οι μηχανισμοί απόκρυψης τηλεόρασης  έχουν χρήση σε χώρους που ο πελάτης δεν θέλει να του κόβει την  ορατότητα μπροστά του η τηλεόραση. Επίσης για λόγους εργονομίας και αισθητικής. 

Χρησιμοποιείτε σε σουίτες ξενοδοχείων, σε κρεβατοκάμαρες ,σε ενιαίους χώρους μπροστά από τζαμαρίες παράθυρα , σε εξωτερικούς χώρους για προφύλαξη της τηλεόρασης σε κουτί , σε πισίνες , barbeq κλπ.

Η χρήση τέτοιων μηχανισμών είναι πλέων ιδιαίτερα αγαπητός από διακοσμητές αρχιτέκτονες μηχανικούς ξενοδόχους εταιρείες κλπ. λόγο λύσεων σε θέματα χωροθέτiσης

Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση του μηχανισμού είναι πολύ απλή .

Εμείς θα δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Παραγγελίες

Όλοι μας οι μηχανισμοί κατασκευάζονται κατά παραγγελία (εκτός από μοντέλα σε στοκ) και αποστέλλονται  σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης :