Μηχανισμοί Απόκρυψης Τηλεόρασης – Βάσεις Τηλεοράσεων Ηλεκτροκίνητες

Μηχανισμός τηλεόρασης οριζόντιας κίνησης

Μηχανισμός οριζόντιας κίνησης της τηλεόρασης που σας επιτρέπει την οριζόντια εξαγωγή της τηλεόρασης πίσω ή μέσα από έπιπλο , τοίχο , γυψοσανίδα κλπ

Ο μηχανισμός κατασκευάζετε για τηλεοράσεις από 32″ ως 55″

Με το πάτημα ενός κουμπιού η τηλεόραση ηλεκτρικά εξέρχεται οριζόντια για θέαση.

Κατασκευή :

Πρόκειται για στιβαρή μεταλλική κατασκευή μηχανισμού πλάγιας κίνησης τηλεόρασης ,που έχουμε σχεδιάσει μελετήσει και κατασκευάσει στην Ελλάδα .

Ο μηχανισμός κατασκευάζετε από χάλυβα σε ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα μαύρο ματ, καθώς επίσης εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους και σε σκάφη αναψυχής.


Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά

Ο μηχανισμός κινείτε ηλεκτρικά με ισχυρό μοτέρ 230V  ( 0,6Α ως 1,1Α)  που διαθέτει θερμικό προστασίας σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης χρήσης από παιδιά.

Η λειτουργία του γίνετε με 4 τρόπους :

  1.  Ασύρματο τηλεκοντρόλ
  2.  Ενσύρματο με διακόπτη τοίχου
  3.  Συνδυασμός ασύρματο & ενσύρματο μαζί
  4.  Smart Home (χρήση από tablet-κινητό)

Χρήση :

Οι μηχανισμοί απόκρυψης τηλεόρασης  έχουν χρήση σε χώρους που ο πελάτης δεν θέλει να του κόβει την  ορατότητα μπροστά του η τηλεόραση. Επίσης για λόγους εργονομίας και αισθητικής. 

Χρησιμοποιείτε σε σουίτες ξενοδοχείων, σε κρεβατοκάμαρες ,σε ενιαίους χώρους μπροστά από τζαμαρίες παράθυρα , σε εξωτερικούς χώρους για προφύλαξη της τηλεόρασης σε κουτί , σε πισίνες , barbeq κλπ.

Η χρήση τέτοιων μηχανισμών είναι πλέων ιδιαίτερα αγαπητός από διακοσμητές αρχιτέκτονες μηχανικούς ξενοδόχους εταιρείες κλπ. λόγο λύσεων σε θέματα χωροθέτiσης

Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση του μηχανισμού είναι πολύ απλή αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στα σημεία που θα σας υποδείξουμε .

Εμείς θα δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το απαραίτητο κενό που χρειάζεται το έπιπλο ή ο τοίχος σας προκειμένου να δουλεύει ο μηχανισμός με την τηλεόραση.

Παραγγελίες

Όλοι μας οι μηχανισμοί κατασκευάζονται κατά παραγγελία (εκτός από μοντέλα σε στοκ) και αποστέλλονται  σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης :